Dialog

LÄS MER

Lämna en synpunkt

Olofströms kommun strävar ständigt efter utveckling och förbättring. Men vi behöver din hjälp för att vi ska bli ännu bättre. Därför är dina synpunkter otroligt viktiga för oss.Dina synpunkter/förslag kommer att diarieföras, sammanställas och användas som en del i vårt arbete för att förbättra kommunens service.


Det är möjligt att vara anonym, men då måste du fylla i en blankett och skicka in med traditionell post.

Vi kommer bekräfta att vi tagit emot ditt mejl inom två arbetsdagar och om du väljer att lämna ditt namn och kontaktuppgifter så kommer vi höra av oss inom fem arbetsdagar. Du får även veta vem som har hand om ditt ärende. Om du väljer att vara anonym kan vi tyvärr inte skicka svar till dig, men hanterar ändå ärendet.

Du kan  även fylla i dina synpunkter och förslag på vår webbplats www.olofstrom.se , då skickas dina synpunkter och förslag till berörd personal via e-post.

Vi väljer att bortse från kränkande personangrepp. Välj den verksamhet du har klagomål eller synpunkter på så skickas meddelandet direkt dit.

Olofströms kommun har rutiner för att ta emot och utreda klagomål gentemot aktuella verksamheter. Här kan du som barn, elev, vårdnadshavare, vårdtagare, brukare, anhörig eller annan kommuninvånare framföra synpunkter och klagomål.


Dina inlägg behandlas på samma sätt som annan inkommande post enligt gällande lagstiftning.Välj den verksamhet du har klagomål eller synpunkter på så skickas meddelandet direkt dit.

Dom klagomål och synpunkter som presenteras här på vår hemsida, kan ha kortats ner i text, och kränkande eller utlämnande uppgifter kan ha plockats bort.

OBS! Om du vill ha svar kom ihåg att lämna uppgift om din e-postadress eller ditt telefonnummer. 
Fält markerade med * måste fyllas i.

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten